Povestea noastră,
povestea uleiurilor esențiale

O poveste de mii de ani

Povestea uleiurilor esențiale se întinde pe mii de ani. Utilizarea plantelor aromatice și a uleiurilor esențiale pentru beneficiile lor terapeutice și medicinale datează încă din vremea civilizațiilor antice din bazinul Mării Mediteraneene, Egipt și China.

Egiptenii antici au fost printre primii care au folosit uleiurile esențiale pentru miraculoasele lor proprietăți vindecătoare. Aceștia extrăgeau uleiurile esențiale prin presarea și distilarea plantelor aromatice și le foloseau în ritualuri religioase, în îngrijirea personală, dar și în scopuri medicinale.

În Grecia antică, Hipocrate, considerat "părintele medicinei", a fost un promotor al utilizării uleiurilor esențiale pentru proprietățile lor curative deosebite.

În China, uleiurile esențiale au fost utilizate în medicina tradițională chineză timp de mii de ani. În tradiția asiatică, se credea că uleiurile esențiale pot restabili echilibrul energetic în organism și pot ajuta la vindecarea fizică și mentală.

În timp, cunoștințele despre beneficiile uleiurilor esențiale s-au răspândit în întreaga lume, iar utilizarea lor a evoluat. Astăzi, uleiurile esențiale sunt utilizate în diferite domenii, inclusiv aromaterapie, cosmetice naturale, produse de curățenie, parfumerie și chiar în tratamente medicale complementare.

picatura ulei esential

De ce să alegi uleiurile esențiale GoodLife® ?

Un dar prețios oferit cu generozitate de către natură, și pregătit cu grijă de om, pentru a aduce alinare și bucurie în viețile noastre.

 

În inima naturii, unde soarele strălucește , unde stropii de ploaie cad delicat pe frunze verzi și fructe coapte, își începe povestea fiecare picătură de ulei esențial GoodLife®, tainică și plină de viață.

Sub lumina caldă a zilei, plantele cresc culegând din pământul roditor și din aerul pur secretele puterii lor vindecătoare. Își ascund esența în flori, în frunze, în coajă sau în fructe, așteptând clipa în care se vor transforma în uleiuri esențiale.

Apoi, cu mâinile iscusite și cu sufletul plin de răbdare, omul selectează cu grijă plantele, le culege cu respect, le pregătește cu dragoste și începe procesul fascinant al extracției.

Fie că se folosește presarea la rece, fie distilarea cu abur, fiecare metodă are taina ei, lăsându-și amprenta pe aroma finală a uleiului. Se lucrează cu atenție, pentru a nu pierde nici un strop de esență și pentru a păstra intactă puterea vindecătoare a plantei.

În final, ceea ce rămâne este o picătură concentrată de viață, un ulei esențial pur, bogat în proprietăți terapeutice de neimaginat. 

Așa sunt create uleiurile esențiale GoodLife®, prin muncă și dragoste, în armonie cu natura și cu respect pentru viață. Ele sunt esența concentrată a naturii, picături de sănătate și bucurie, pregătite să ne aducă vindecare, alinare și o viață mai frumoasă.

de produse cu uleiuri esențiale pure
0 +
furnizori mondiali de materie primă
4 +
tipuri diferite de administrare
3 +

Din culturi certificate organic

Uleiurile esențiale GoodLife® sunt realizate din plante cultivate în areale protejate și plantații tratate cu grijă, folosind doar metode naturale și organice pentru fertilizare și combaterea dăunătorilor. Uleiurile esențiale GoodLife® inspiră la aprecierea și protejarea naturii, precum și la găsirea echilibrului și a energiei în simplitatea și puritatea vieții.

Sursă de inspirație și legătură cu esența vieții, în forma sa cea mai pură

Shopping Cart

Înscrie-te la newsletter

pentru a beneficia de 10% reducere

ÎNREGISTRĂRILE EXPIRA ÎN:

00
Months
00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds
Scroll to Top