Formular de contact

Apel gratuit in toate retelele
0800 826 766
(L-V: 8:00-17:00)

contact@goodlife-uleiuri-esentiale.ro
comenzi@goodlife-uleiuri-esentiale.ro

Întrebări Frecvente

Uleiurile esențiale, atunci când sunt administrate confom indicațiilor de pe prospect poti fi utilizate de către adulți și copii peste 7 ani. Femeile însărcinate pot administra uleiurile esențiale doar la recomandarea și sub supravegherea medicului.

Este nevoie de 2-3 minute pentru ca un ulei sa ajungă în fluxul sanguin, 20 de minute pentru a ajunge in fiecare celulă din organism, ulterior fiind metabolizat in 2-3 ore.
Uleiurile esențiale pure se pot combina conform indicatiilor de pe prospect. Recomandarea noastră este să le administrați diluate cu ulei alimentar, în capsule vegetale goale, pentru o asimilare mai bună.

Da, uleiurile esentiale Goodlife® sunt suplimente alimentare destinate uzului intern. Pot fi utilizate si în aromaterapie, masaj, topice, conform intrucțiunilor de pe prospect.

Uleiurile esențiale Goodlife® se pot administra împreună cu un ulei Carrier, în linguriță, sau în capsule vegetale goale. Nu se amesteca cu apă. Uleiurile esențiale Goodlife® pot fi combinate cu alte uleiri esențtiale GoodlifeUleiurile esențiale Goodlife®.

Uleiurile esențiale Goodlife® sunt 100% NATURALE, 100% INTEGRALE, 100% PURE. Acestea sunt suplimente alimentare de înaltă calitate, nemodificate, provenite din surse organice vegetale proaspete, iar esența plantei este extrasa controlat în forma sa pură, activă și neschimbată, fără solventi, aditivi, conservanți sau arome sintetice.
Shopping Cart

Înscrie-te la newsletter

pentru a beneficia de 10% reducere

ÎNREGISTRĂRILE EXPIRA ÎN:

00
Months
00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds
Scroll to Top